خانه / آشپزی / ترشی بادمجان شکم پر + مواد لازم و طرز تهیه
ترشی بادمجان شکم پر

ترشی بادمجان شکم پر + مواد لازم و طرز تهیه

ترشی‌ها از مخلفات رایج سفره ایرانیان است که انواع مختلفی دارد .ترشی بادمجان شکم پر یکی از انواع ترشی است که علاوه بر خوشمزگی ظاهر زیبایی دارد . اگر شما هم دوست دارید این ترشی خوشمزه را درست کنید تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم:

بادمجان : ۱ کیلو
سیر: ۶ حبه درشت
پیاز: ۲ عدد
هویج: ۳ عدد
فلفل سبز دلمه‌ای: ۳ عدد
نمک: ۱ قاشق مربا خوری
سرکه: به میزان لازم
نعنا خشک: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل : به میزان دلخواه

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر :

پس از شستن بادمجان کلاهک آن را جدا کنید و یک شکاف طولی روی بادمجان ایجاد کنید.دقت کنید بادمجان‌ها  از آن طرف پاره نشوند.

بادمجان‌ها را در یک قابلمه آب جوش روی حرارت قرار داده تا کمی نرم شوند نیاید خیلی بپزند . چون در این صورت له شده و ظاهر ترشی خراب می‌شود.

بعد از نرم شدن بادمجان‌ها آن را داخل آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود.

حالا در این فاصله باید سبزیجات داخل بادمجان را آماده کنید.

هویج را خلالی کنید. فلفل دلمه را به اندازه دلخواه برش بزنید البته خیلی ریز نباشد تا در ترشی جلوه خود را نشان دهد.
پیاز را نگینی خرد کنید. سیرها را هم پوست گرفته و به صورت نگینی خرد کنید.

حالا در یک ظرف هویج، پیاز، سیر، فلفل دلمه ای، نعنا، نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. داخل شکم هر بادمجان مقداری از مخلوط مواد خرد شده بریزید. بادمجان ها را کمی فشار دهید تا دو لبه کمی به هم نزدیک شوند و مواد داخل آن به بیرون نریزد.

حالا آن‌ها را داخل یک شیشه طوری بچینید که شکاف آن به سمت بالا باشد تا مواد داخل آن به بیرون نریزد.
سپس روی آن‌ها سرکه بریزید .
سرکه باید کامل روی آن‌ها را بپوشاند.بعد در شیشه را ببندید و در جای خنک نگهداری کنید .
این ترشی به از یک هفته آماده است می‌توانید آن را باز کرده و نوش جان کنید.

ترشی بادمجان شکم پر

نکات لازم:

بادمجان مورد استفاده باید کاملا مشکی و کمی تپل و گوشتی باشد

اگر می‌ترسید مواد به بیرون بریزد می‌توانید بعد از پر کردن بادمجان ان  را با پوست خیار  یا سبزی تره ببندید و بعد در زمان استفاده آن را باز کنید.

تهیه و تنظیم : سایت روز اندیش

درباره ی Admin

مطلب پیشنهادی

سوپ کرفس

سوپ کرفس + مواد لازم و طرز تهیه

سوپ کرفس یک از انواع سوپ‌هاست که بسیار خوشمزه و مقوی است و شما می‌توانید …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.