خانه / آشپزی / ترشی بادمجان کبابی با طعم و عطری متفاوت
ترشی بادمجان کبابی

ترشی بادمجان کبابی با طعم و عطری متفاوت

ترشی بادمجان کبابی طعم و عطر فوق‌العاده‌ای دارد اگر آن را یک بار امتحان کنید حتما طرفدار آن خواهید شد  و طعم متفاوتی از ترشی را تجربه خواهید کرد. برای اطلاع از روش درست کردن آن تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم:

بادمجان یک کیلوگرم
سبزی ترشی خرد شده ۳۰۰ گرم
هویج ۲۰۰ گرم
سرکه یک لیتر
زردچوبه یک قاشق مرباخوری
ادویه ترشی یک قاشق مرباخوری
فلفل سبز تند پنج عدد
گردو ریز خرد شده نصف پیمانه
نمک به میزان لازم

طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی :

بادمجان ‌ها را شسته و درسته در طبقه پایین فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد  یا روی زغال کبابی می‌کنیم
پس از سرد شدن پوست آن‌ها را گرفته و ریز خرد می‌کنیم.
هویج را ریز خرد کرده و با سرکه به مدت ۱۰ دقیقه می‌پزیم.
فلفل سبز را ریز خرد کرده، سپس تمام مواد را با هم مخلوط و در ظرف شیشه‌ای می‌ریزیم و در آن را محکم بسته و در جای خنک به مدت ۱۰ روز می‌گذاریم تا آماده شود.

ترشی بادمجان کبابی

نکته:

به خاطر این که بادمجان‌های این ترشی  پخته شده و حالت منسجم دارد باید حتما سرکه به خودش بزنیم وگرنه وقتی  داخل شیشه می‌ریزیم و بعد سرکه  اضافه کنیم سرکه کنار آن می‌ماند و داخل ترشی خشک و بدون سرکه می‌شود.

درباره ی Admin

مطلب پیشنهادی

آش اسفناج

طرز تهیه آش اسفناج با گوشت چرخ کرده قلقلی

آش از غذاهای خوشمزه و سنتی ایران است و انواع مختلفی دارد . در روزهای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.