خانه / آشپزی / طرز تهیه گندمک خانگی و خوشمزه
طرز تهیه گندمک

طرز تهیه گندمک خانگی و خوشمزه

گندمک یکی از تنقلات سالم خانگی است که می‌توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید و در زمان تماشای تلویزیون کنار اعضای خانواده از خوردن آن لذت ببرید.در ادامه این مطلب با طرز تهیه گندمک آشنا خواهید شد.

مواد لازم:

گندم           ۱ استکان

شیر           به میزان لازم

روغن مایع   ۱ قاشق سوپ‌خوری

نمک         ا قاشق  مرباخوری

طرز تهیه گندمک :

ابتدا گندم را در کاسه ای حاوی آب بریزید و بگذارید به مدت حدود ۲ ساعت خیس بخورد.
سپس در سبدی با سوراخ های ریز آبکشی کنید و بگذارید آب اضافی آن خارج شود.
حالا گندم های خیسانده شده را به کاسه دیگری حاوی شیر منتقل کنید به صورتی که شیر سطح روی گندم ها را نیز بپوشاند. مرحله خیساندن در شیر باید ۲۴ ساعت یا یک شبانه روز کامل طول بکشد

سپس درون آبکش ریخته تا شیر اضافی آن بریزد و سپس آن را درون ظرف مناسبی ریخته و روغن را اضافه کرده و روی حرارت می‌گذاریم و تفت می‌دهیم سپس یک لیوان آب ریخته نمک اضافه می‌کنیم تا بجوشد .
وقتی کاملا آبش تبخیر شد بعد یک قابلمه را روی حرارت با شعله متوسط گذاشته تا داغ شود
گندم‌ها  را داخل آن ریخته و تفت می‌دهیم بعد از ۳ الی ۴ دقیقه صدای ترکیدن گندم‌ها بلند می‌شود که نشانه پف کردن و پختن است.
به گندم‌ها با دقت نگاه می‌کنیم وقتی کاملا همه برشته و سرخ شدند از روی حرارت برداریم.

گندمک

درباره ی Admin

مطلب پیشنهادی

آش دوغ

آش دوغ خوشمزه + مواد لازم و طرز تهیه

آش دوغ یکی از انواع آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که در شهرهای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.