خانه / آشپزی / طرز تهیه برنجک خوشمزه و پفکی در منزل
طرز تهیه برنجک

طرز تهیه برنجک خوشمزه و پفکی در منزل

برنجک بوداده به همراه گندمک گزینه مناسبی برای میان وعده و تنقلات شب یلدا می باشد.و همچنین خوراکی خوشمزه ای برای کودکان است.تهیه برنجک بسیار راحت است و هزینه زیادی لازم ندارد.در ادامه با طرز تهیه برنک آشنا خواهید شد.

مواد لازم :

– برنج (مقدار بستگی به تعداد اعضای خانواده دارد)

– روغن به میزان لازم

– نمک بدون ید

 طرز تهیه برنجک :

– ابتدا مقدار برنج انتخاب شده را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در آب خیس می کنید و مقداری نمک به آن اضافه می کنید.

– سپس برنج را همراه با آب در یک قابلمه بریزید و اجازه بدهید تا آب جوش بیاید. وقتی که دانه های برنج نرم شد، آن را آبکشی کنید.

برنج را مانند برنجهای دیگر آبکش کنید اما مقداری نرمتر از حد معمول برنج را بردارید.

– دانه های آبکشی شده برنج را درون سبدی یا ظرفی قرار دهید و آن را بر روی بخاری یا شوفاژ قرار دهید تا کامل خشک شود.

– بعد از اینکه دانه های برنج خشک شد، مقداری روغن را بر روی ماهیتابه یا ظرف گودی شکل ریخته تا داغ شود.

روغن باید  داغ داغ باشد تا برنج‌ها سریع پف کنند و برشته شوند اگه روغن کم داغ شده باشد برنج‌ها پف نمی‌کند ومانند، ته دیگ می‌شود.

– نمک را  به روغن اضافه کنید.

– برنج را درون قابلمه همراه با صافی قرار دهید. به این صورت روغن کمتری داخل برنجک می شود.

– بعد از اینکه دانه های برنج کامل پف کرد، آن را بر روی یک ظرف همراه با صافی یا دستمال قرار دهید تا روغن های اضافی گرفته شود.

برنجک

درباره ی Admin

مطلب پیشنهادی

آش دوغ

آش دوغ خوشمزه + مواد لازم و طرز تهیه

آش دوغ یکی از انواع آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که در شهرهای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.