آش بادمجان

آش بادمجان + مواد لازم و طرز تهیه

آش بادمجان یکی از انواع آش های سنتی و قدیمی ایرانی است که همانطور که از نامش مشخص است اصلی ترین ماده آن بادمجان است.

مواد لازم:

بلغور گندم                                ۲۵۰ گرم
لوبیا و نخود و لوبیا سفید              از هر کدام ۱۰۰ گرم
گوشت سردست بدون استخوان   ۴۰۰گرم
پیاز                                         ۱ عدد
پیاز داغ و نعناع داغ                     به میزان لازم
سیر داغ                                 به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه               به میزان لازم
بادمجان                                  ۵ تا ۶ عدد
روغن                                     به میزان لازم
کشک                                   به میزان دلخواه

طرز تهیه آش بادمجان :

حبوباتی را که  از شب قبل خیس کرده‌اید را بپزید.

بلغور را در با ۸ لیوان آب داخل یک قابلمه بزرگ می ریزیم و اجازه می دهیم بپزد.

وقتی بلغور پخته شد آن را به حبوبات پخته شده اضافه می‌کنیم.

تلخی بادمجان‌ها را گرفته سپس خشک کرده و به شکل مربع‌های کوچک خرد کرده و در روغن تفت دهید.

ا ۱ عدد پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و با مقداری روغن در یک قابلمه کوچک تفت می دهیم تا پیاز نرم شود سپس گوشت را می شوییم و به قابلمه اضافه می کنیم. تفت دادن را ادامه می دهیم تا گوشت کمی سرخ شود سپس ۲ لیوان آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت کاملا بپزد.

وقتی گوشت پخت آن را ریش ریش کنید.

حالا گوشت و بادمجان را به جبوبات  و بلغور اضافه می‌کنیم.
در این مرحله ۱ عدد پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و با مقداری روغن و زردچوبه در یک قابلمه کوچک تفت می دهیم تا پیاز نرم شود سپس آنرا به قابلمه اصلی آش اضافه می کنیم.

اجازه می‌دهیم آش جا بیفتد سپس مقداری کشک به آش اضافه می‌کنیم و بعد از اینکه آش  کشدار شد آن را در ظرف مورد نظر ریخته و با نعناع داغ ، پیاز داغ و سیر داغ تزئین می‌کنیم.

نوش جان

آش بادمجان

درباره ی Admin

مطلب پیشنهادی

بورانی بادمجان

بورانی بادمجان + مواد لازم و طرز تهیه

بورانی بادمجان یکی از چاشنی‌های خوشمزه شمالی است که عطر و طعم  آن به خاطر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.