یکشنبه , فروردین ۱۷ ۱۳۹۹
خانه / آشپزی / طرز  تهیه ترشی لیته بادمجان
طرز تهیه ترشی لیته بادمجان

طرز  تهیه ترشی لیته بادمجان

 انواع و اقسام ترشی های خوشمزه رو با صیفی جات، سبزیجات و حتی گاهی میوه های پاییزی میتوان درست کرد.. انصافا هم خوشمزگی غذاهای اصیل ایرانی با ترشی  چند برابر می‌شود.رشی لیته چند نوع مختلف دارد و به هرنوع ترشی که مواد آن کاملا چرخ شده باشد لیته می‌گویند. در ادامه با طرز تهیه ترشی لیته بادمجان آشنا خواهید شد.

مواد لازم :

بادمجان                        ۶ عدد
سیر                             ۱۰ حبه
نعنا خشک                    ۱ قاشق
سرکه                          به میزان لازم
نمک                           به میزان لازم
فلفل سبز تند               ۶ عدد
سیاه دانه                   به مقدار دلخواه

طرز  تهیه ترشی لیته بادمجان :

ابتدا بادمجانه ها را بشویید.

سپس یک قابلمه را تا نصف آب پر کنید و بگذارید به جوش آید .

هنگامیکه به جوش آمد یک لیوان سرکه و بادمجان ها را داخل آن بریزید و بگذارید بماند (حدودا ۳تا۶ دقیقه کافی است نسبت به بزرگی وکوچکی بادمجانها ) بعد از ۵ دقیقه بادمجان را آبکش کنید.
سیر را پوست بگیرید و بشویید فلفل سبز تند را هم بشوید و به همراه سیر وبادمجان همه ی مواد را در چرخ گوشت بریزید و چرخ کنید.

توجه کنید اگر دونه های بادمجان شما خیلی بزرگ است بهتر است با چاقو یا قاشق به آرامی آن ها را جدا کنید .

اکنون مواد چرخ شده را در ظرفی بریزید و به آن نمک و سیاه دانه و نعنا خشک را اضافه کنید و خوب هم بزنید وقتی مواد کامل باهم مخلوط شد آن را در ظرف مناسبی که برای ترشی اماده کردید برزید وتا سر ظرف روی مواد سرکه برزید.

ظرف را هواگیری کنید و در ان را محکم ببندید و در جای خشک و خنک نگهداری کنید. بعد ۲ هفته ترشی ما اماده است.نوش جان

درباره ی Admin

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کرم کاسترد

طرز تهیه کرم کاسترد با پودر آماده کاسترد

 کرم کاسترد خوشمزه ، آسان و بسیار خوش‌طعم است و یک گزینه عالی برای وعده …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.