خانه / آشپزی / طرز تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون
طرز تهیه رول سوخاری مرغ

طرز تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون

رول سوخاری یکی از غذایی است که کوچک و بزرگ عاشق آن خواهند شد! مهم‌تر اینکه درست کردن آن بسیار ساده است و زمان و زحمت زیادی لازم نخواهد داشت. رول سوخاری مرغ و ژامبون چه در ظاهر و چه در باطن جذاب است و بدون شک زودتر از هر غذای دیگری که سر میز گذاشته شده باشد تمام می‌شود! با ما همراه باشید تا با طرز تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون که یکی از خوشمزه ترین غذاهاست آشنا شوید.

مواد لازم :

فیله مرغ                                  ۳ عدد
ژامبون                                     ۳ ورقه
پنیر چدار                                  ۳ ورقه
تخم مرغ (کمی زده شده)            یک عدد
پودر سوخاری                           ۲ پیمانه
روغن و نمک                             به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده)               به مقدار لازم
سیر (له شده) و پاپریکا              به مقدار لازم

طرز تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون

ابتدا با استیک کوب روی فیله های مرغ بکوبید تا پهن شوند.
سیر له شده را روی فیله های مرغ بمالید و نمک و فلفل سیاه بزنید و پاپریکا بپاشید.
روی هر یک از فیله ها یک ورقه ژامبون و یک ورقه پنیر قرار دهید و آنها را رول کنید.
رول های مرغ را ابتدا در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید.
سپس آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.
حالا این غذا آماده است نوش جان

درباره ی Admin

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه حلوا ارده

طرز تهیه حلوا ارده یا حلوا شکری در منزل

حلوا ارده از انواع حلواهای مقوی و پرکالری و پرخاصیت است که کنجد جزء مواد …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.