خانه / آشپزی / طرز تهیه پشمک در منزل
طرز تهیه پشمک

طرز تهیه پشمک در منزل

پشمک یکی از شیرینی های خوشمزه است که طرفداران زیادی دارد.  طرز تهیه آن نیز راحت بوده و در زمانی اندک می‌توانید آن را درست کنید. از طرف دیگر  اپشمک در رنگهای صورتی، سفید، زرد، قهوه ای و … موجود است.
این خوراکی بسیار خوش طعم است و تمام افراد از بزرگسالان تا کودکان از خوردن آن لذت می‌برند. البته توجه داشته باشید که این خوراکی مواد قندی فراوانی دارد و نباید در مصرف آن زیاده روی کرد. در ادامه با طرز تهیه پشمک آشنا خواهید شد.

مواد لازم:

روغن…..           ۴۰۰گرم

آرد سفید …..    ۲۰۰ گرم

شکر …..        یک کیلوگرم

طرز تهیه پشمک :

در اولین مرحله باید شکر را بپزید. صبر کنید تا شکر قوام بیاید. برای پختن شکر را با آب ترکیب کنید و بجوشانید تا غلیظ شود.

در مرحله بعدی باید یک سینی را چرب کنید. سپس شکر قوام آمده را در آن ریخته روی شعله بگذارید تا کمی گرم شود.

سپس مایع را به صورت کلاف در آورده بگذارید از هر طرف چند نفر آن را بکشند تا دراز شود.

طرز تهیه پشمک خانگی و نحوه سرو آن

شما باید آن را روی هم برگردانید و دوباره آن را بکشید تا کاملا سفت شود.

در قسمت بعدی آن وقت آرد سفید را در روغن داغ چرخی داده آن را کف سینی ریخته و سینی را حرارت دهید.

سپس مایع به دست آمده را چند نفری با دست های روغنی بچرخانید تا به حالت پشمک در آید.

اکنون پشمک شما آماده است. میتوانید آن را نوش جان کنید.

طرز تهیه پشمک خانگی و نحوه سرو آن

نکته:

 شما میتوانید  از زعفران، کاکائو یا حتی رنگ های خوراکی برای رنگی کردن آن  استفاده کنید.

درباره ی Admin

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه بورانی بادمجان

طرز تهیه بورانی بادمجان اصیل و دودی

بورانی بادمجان یکی از این چاشنی های خوشمزه شمالیه که کنار غذا سرو میشه و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.