خانه / آشپزی / طرز تهیه خورشت کنگر خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه خورشت کنگر

طرز تهیه خورشت کنگر خوشمزه و مجلسی

خورشت کنگر یکی از خورش های سنتی و بسیار پر فایده ایرانی است. این خورش خوشمزه یک خورش فصلی است. در ادامه با طرز تهیه خورشت کنگر آشنا خواهید شد.

مواد لازم:

گوشت خرد شده                 ۵۰۰ گرم

پیاز                                   ۱عدد

گنگر پاک کرده خرد شده      ۵۰۰ گرم

زرد چوبه و فلفل                 به میزان لازم

رب گوجه فرنگی               ۱ قاشق غذاخوری

زعفران آب کرده                ۱ قاشق غذاخوری

روغن و نمک                   به میزان لازم

طرز تهیه خورشت کنگر :

روغن را در قابلمه روی حرارت ملایم داغ کنید و کنگر را ۸-۷ دقیقه در آن تفت دهید.

کنگر تفت داده شده را با کفگیر سوراخ دار از قابلمه خارج کرده و کنار بگذارید.

پیاز خرد شده را در باقیمانده روغن موجود در قابلمه ریخته و تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد و اگر روغن کم است مقداری روغن به قابلمه اضافه کنید.

گوشت خرد شده را روی پیاز ریخته و به مدت ۶-۵ دقیقه تفت دهید. سپس زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و کمی با گوشت تفت دهید.

۲ پیمانه آب به قابلمه اضافه کرده و فرصت دهید تا به جوش آید، سپس حرارت را ملایم کنید.

درب قابلمه را بسته و اجازه دهید گوشت ۳ ساعت بپزد.

در پایان ساعت دوم، نمک و کنگر را اضافه کنید و درب قابلمه را نیمه باز بگذارید.

رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت داده تا بوی خامی آن گرفته شود و نیم ساعت آخر پخت به خورشت اضافه کنید.

گاهی به خورشت سر بزنید و اگر لازم بود اندکی آب جوش اضافه کنید.

۱۰ دقیقه آخر پخت، زعفران آب کرده را اضافه کنید و فرصت دهید تا خورشت جا بیفتد.

.

درباره ی Admin

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه بورانی بادمجان

طرز تهیه بورانی بادمجان اصیل و دودی

بورانی بادمجان یکی از این چاشنی های خوشمزه شمالیه که کنار غذا سرو میشه و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.