خانه / آشپزی / طرز تهیه بورانی بادمجان اصیل و دودی
طرز تهیه بورانی بادمجان

طرز تهیه بورانی بادمجان اصیل و دودی

بورانی بادمجان یکی از این چاشنی های خوشمزه شمالیه که کنار غذا سرو میشه و طعم و بوی بادمجون کبابی و سیری که توش استفاده شده، هوش رو از سر آدم میبره … درادامه با طرز تهیه بورانی بادمجان آشنا خواهید شد.

مواد لازم:

  • ماست چکیده              ۲ پیمانه
  •  بادمجان کبابی            ۱ الی ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • سیر رنده شده            ۱ الی ۲ حبه
  • نعناع خشک               به میزان لازم
  • نمک                       به مقدار لازم

طرز تهیه بورانی بادمجان

ابتدا باید بادمجان خام را  کبابی کنیم >
برای داشتن ۱ الی ۱و نیم پیمانه بادمجان کبابی تقریبا دو عدد بادمجون کافیه.
برای کباب کردن بادمجان ها میتونیم از منقل، گاز یا فر استفاده کنیم
اگر از گاز یا منقل استفاده کنیم عطر بادمجان ها خیلی بهتر میشه و کاملا دودی و خوش عطر میشن
در همه این روش ها ابتدا سطح بادمجون هارو با چنگال چند تا سوراخ میکنیم  وبعد بادمجون هارو باپوست روی حرارت میذاریم و چند

وقت یه بار زیررو میکنیم تا همه طرفش کبابی و دودی بشه و کاملا بپزه
وقتی بادمجان ها کبابی شدن میذاریم تا سرد بشن و بعد به راحتی میتونیم با کمک دستمون پوستشون رو بکنیم.
البته کسانی که در شمال زندگی می‌کنن و میتوانند بادمجان کبابی رو آماده از فروشگاه ها تهیه کنند.
حالا باید بذاریم تا بادمجان‌ها کاملا سرد شونذ.
حالا ماست چکیده، بادمجان کبابی سرد شده، سیر و نمک رو داخل یه کاسه میریزم و خوب با هم مخلوطشون میکنیم.
استفاده از نعنا کاملا سلیقه ایه و شما میتونین با بقیه مواد کاملا مخلوطش کنین یا اینکه فقط برای تزئین روش از اون استفاده کنید.
حالا بورانی بادمجان حاضره و فقط باید برای چند ساعت آن را داخل یخچال قرار دهید تا مزه هاشون به خورد هم برود.

نوش جان

درباره ی Admin

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه خورشت کنگر

طرز تهیه خورشت کنگر خوشمزه و مجلسی

خورشت کنگر یکی از خورش های سنتی و بسیار پر فایده ایرانی است. این خورش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.