خانه / آشپزی / طرز تهیه استیک به همراه سس قارچ
تهیه استیک گوشت

طرز تهیه استیک به همراه سس قارچ

استیک جز غذاهایی است که تهیه آن کمی مشکل است و نیاز به مهارت و تجربه ی زیادی دارد و شما در هر بار طبخ این غذا به نکات تازه ای درباره ی آن پی میبرید و روش های جدیدی برای بهتر و خوش طعم تر شدن این غذا پیدا میکنید در ادامه با طرز تهیه استیک آشنا خواهید شد.

موادلازم:

 گوشت راسته گوسفند                 ۴۰۰ گرم

 روغن زیتون                              دو قاشق غذاخوری 

سس خردل                              دو قاشق غذاخوری

سس باربیکیو                           دو قاشق غذاخوری

سس سویا                             دو قاشق غذاخوری

 روغن سرخ کردنی                   چهار قاشق غذاخوری

فلفل سیاه و نمک                   به مقدار لازم

طرز تهیه استیک

برای تهیه استیک در مرحله اول لازم است که تکه های برش زده ی گوشت را طعم دار کنید 

برش های گوشت میبایست به اندازه ی یک کف دست و ضخامت یک بند انگشت باشد

تکه های گوشت را روی تخته ی آشپزی قرار بدهید و روی آنها را کیسه فریزر قرار داده و با یک گوشت کوب بزنید تا گوشت پهن شود

برای طعم دار کردن گوشت که یکی از مهم ترین بخش های تهیه این غذا میباشد لازم است به مدت سی دقیقه آنرا در مخلوط روغن زیتون ، سس سویا ، سس خردل ، باربیکیو ، نمک و فلفل سیاه قرار بدهید تا گوشت ها طعم دارد شوند

پس از گذشت این زمان ، داخل یک تابه ی چدنی کمی روغن سرخ کردنی را داغ کنید و با حرارت ملایم گوشت را در آن بپزید

برای تزئین میتوانید از سیب زمینی سرخ شده ، هویج پخته شده و کلم بروکلی استفاده کنید

مواد لازم برای تهیه سس قارچ :

قارچ ورقه شده                ۲ لیوان

ی شیر                          ۱ لیوان

 آرد                             یک قاشق غذاخوری

 عصاره گوشت              ۱ عدد

فلفل سیاه                  به مقدار لازم

طرز تهیه سس قارچ برای روی استیک :

برای تهیه سس قارچ نیز لازم است پیازهای خرد شده را در روغن تفت دهید تا کمی نرم شوند

سپس قارچ ها را داخل تابه با حرارت زیاد تفت بدهید بعد از آن آرد و عصاره گوشت و ادویه ها را اضافه بفرمایید و کمی تفت بدهید ،

بعد شیر را آرام آرام اضافه کنید و حین اضافه کردن خوب هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود

بعد از اینکه سس به غلظت کافی رسید از روی حرارت بردارید و روی گوشت بریزید و نوش جان کنید.

نکات لازم و مهم :

گوشت استفاده شده در استیک میبایست گوشت گوساله باشد ، اگر میخواهید استیکتان خوب بپزد و سفت باشد گوشت راسته بهتر و از نظر قیمت هم به صرفه تر است اما برای استیک آبدار بهتر است از گوشت فیله گوساله استفاده بفرمایید

توجه کنید که در سرخ کردن گوشت استیک نوع تابه ای که استفاده میکنید بسیارمهم است تابه حتما باید چدن یا تفلون شیاردارد باشد تا طعم استیک و میزان سرخ شدن و گریل شدن آن مناسب باشد

گوشت تازه برای پخت استیک مناسب نیست ، بهتر است از یک یا دو روز قبل از تهیه استیک گوشت آنرا در فریزر نگهداری کنید تا به اصطلاح گوشت بیات شود ، بعد آنرا استفاده کنید

Related image

برای سرخ کردن استیک نباید از روغن زیاد استفاده کنید حتی میتوانید بدون روغن هم گوشت را سرخ کنید چون چربی بیش از اندازه به طعم گوشت آسیب میزند

برای طعم دار کردن گوشت به هیچ وجه از آبلیمو استفاده نکنید

سس استیک نباید خیلی غلیظ باشد و باید به اندازه ای رقیق باشد که روی گوشت بریزد

برای سس قارچ استفاده از آرد ذرت به جای آرد معمولی بهتر است-

درباره ی Admin

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه اسموتی توت فرنگی

طرز تهیه اسموتی توت فرنگی خوشمزه

اسموتی توت فرنگی جزو نوشیدنی های خیلی خوشمزه می‌باشد شما می توانید  آن را در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.