خانه / آشپزی / طرز تهیه خامه کیک در منزل
طرز تهیه خامه کیک

طرز تهیه خامه کیک در منزل

طرز تهیه خامه کیک بسیار راحت است  و در کمتر از نیم ساعت آماده است که بیشتر زمان هم صرف خنک شدن خامه کیک شده و نیازی نیست شما کاری بکنید. با ما همراه باشید.

موادلازم برای ۲ لیوان خامه کیک :

  • خامه پر چرب ۲۵۰ گرم
  • شکر ۲ قاشق غذاخوری
  • اسانس یا وانیل ۱/۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه خامه کیک

اولین و مهم ترین کار برای درست کردن خامه قنادی این است که ظرفی که میخواهید خامه را در آن درست کنید برای مدت حداقل نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا سرد شود.

سپس خامه و شکر را در ظرفی که سرد کرده اید، به خوبی با هم مخلوط کنید.

به مقداری مخلوط را هم بزنید که رد همزن روی خامه باقی بماند و هنگام وارونه کردن ظرف خامه از آن بیرون نریزد.

با همین دو مرحله و در کمتر از نیم ساعت خامه کیک شما آماده است.

در آخر اسانس مورد نظر را بسته به کیکی که درست کرده اید اضافه کنید و کمی هم بزنید.

اگر از هیچ اسانسی استفاده نمیکنید حتماً کمی وانیل اضافه کنید تا خامه عطر و طعم بسیار خوبی بگیرد.

 

نکات لازم:

– توجه داشته باشد که بعد از فرم گرفتن خامه حجم آن خیلی بیشتر میشود پس از اول ظرفی بزرگ را انتخاب کنید.

– حتماً از خامه پر چرب استفاده کنید (چربی بالای ۳۰ درصد).

– حتما قبل از هم زدن خامه آب آن را خالی کنید.

– اگر میخواهید خامه را با قیف و ماسوره روی کیک بریزید و آن را تزئین کنید بهتر است ۲ قاشق چایخوری نشاسته ذرت همزمان با شکر به آن اضافه کنید. به این ترتیب خامه فرم خود را بهتر حفظ میکند.

– بعد از اینکه خامه کیک فرم گرفت و آماده شد آن را زیاد هم نزنید چرا که در این صورت خامه شما حالت کره گرفته و مزه آن کمی تغییر می کند.

درباره ی Admin

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه اسموتی توت فرنگی

طرز تهیه اسموتی توت فرنگی خوشمزه

اسموتی توت فرنگی جزو نوشیدنی های خیلی خوشمزه می‌باشد شما می توانید  آن را در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.