خانه / آشپزی / شیرینی نخودچی + مواد لازم و طرز تهیه
شیرینی نخودچی

شیرینی نخودچی + مواد لازم و طرز تهیه

شیرینی نخودچی یکی از شیرینی‌های خوشمزه قزوینی است که مواد اصلی آن، آرد نخودچی است. راز پخت این شیرینی فقط و فقط استفاده از آرد نخودچی مرغوب و لطیف است. درادامه با طرزتهیه این شیرینی آشنا خواهید شد.

مواد لازم:

آرد نخودچی :                          ۲۵۰ گرم

روغن جامد:                          ۱۲۵ گرم

پودر قند:                              ۱۲۵ گرم

پودر هل :                           ۱ قاشق غذاخوری

خلال پسته برای تزئین :        به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی نخودچی :

ابتدا روغن جامد، پودر قند و پودر هل را با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید تا خمیر صاف، نرم و یکدستی درست شود.

آرد نخودچی را کم کم به مواد اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا به هم بچسبد.

سپس اجازه دهید خمیر۲۴ ساعت داخل فضای آشپزخانه بماند.

سپس خمیر را به کمک وردنه با ضخامت نیم تا یک سانتی‌متر روی سینی باز کنید سپس قالب دلخواه‌تان را داخل آرد بزنید و شروع به قالب زدن کنید.

اگر مایل نبودید از قالب استفاده کنید، خمیر را گرد کرده و روی سینی فر بچینید.

شیرینی های آماده را با فاصله روی سینی فری که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید، بچینید و روی هر کدام یک خلال پسته بگذارید.

سپس سینی شیرینی را ۲۰ دقیقه در طبقه وسط با حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد فر بگذارید تا شیرینی ها بپزند.

شیرینی‌ها را در ظرفی مناسب چیده و سرو کنید.

نکته :

برای اینکه آرد نخودچی بهتری داشته باشید می توانید خودتان از نخودچی گل (خام) آرد نخودچی تهیه کنید. نخودچی را آسیاب کرده و الک کنید. بدین ترتیب آرد نخودچی خالص دارید و در نتیجه شیرینی شما طعم بهتری خواهد داشت.

درباره ی Admin

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه اسموتی توت فرنگی

طرز تهیه اسموتی توت فرنگی خوشمزه

اسموتی توت فرنگی جزو نوشیدنی های خیلی خوشمزه می‌باشد شما می توانید  آن را در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.