خانه / آشپزی / طرز تهیه خورشت به
خورشت به

طرز تهیه خورشت به

خورشت به یه خورشت خوشمزه و پر از خاصیته  که به آسونی میتونید تهیه کنید و یک وعده مغذی و سالم و خوشمزه رو برای خونوادتون فراهم کنید. در ادامه با طرز تهیه این خورشت آشنا خواهید شد.

مواد لازم :

  • به                               سه عدد
  • گوشت                        ٢۵٠ گرم
  • آلو خورشتی                 ٨ یا ده عدد
  • پیاز نگینی سرخ شده     یک عدد
  • رب گوجه فرنگی           دو ق غ خوری

طرز  تهیه خورشت به

اول یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده تفت میدهیم

سپس گوشت خورشتی را به پیاز سرخ کرده اضافه کرده و کمی تفت میدهیم و زردچوبه و دو قاشق رب را هم اضافه میکنیم و باز کمی تفت میدیم.

 به مقدار لازم که گوشت پخته بشه، آب اضافه میکنیم و میگذاریم تا خوب گوشت بپزد.

به ها رو هم از وسط نصف کرده و به دلخواه برش مدیم. معمولا نباید نازک باشه چون له میشه.

بعد ا به را شسته و خرد کرده  در روغن تفت میدیم و کمی که هردو طرف به ها طلایی شد (زیاد سرخ نمیکنیم چون زود میسوزه مراقب باشید)

به را به گوشت پخته شده اضافه میکنیم و ۵ دقیقه بعدش آلوی شسته شده و خیس کرده را هم به خورشت به اضافه میکنیم.

فقط نباید زیاد آلو ها له بشن چرا که شکل و قیافه خورشت بد میشه. بعد از پخت آلو در خورشت و جا افتادن کامل اون، خورشت بخوشمزه و مقوی و لذیذ شما آماده است.

نکته :

این خورشت نباید زیاد له بشه باید به روغن افتاده و در حد کافی مقدار آب داشته باشه خشک هم نباشه

نکته دیگه اینکه در این خورشت بعضی ها از لپه هم استفاده می کنن. به این صورت هم میتونید درست کنید.

درباره ی Admin

مطلب پیشنهادی

خورشت مرغ

طرز تهیه خورشت مرغ خوشمزه و مجلسی

خورشت مرغ یکی از مرسوم ترین خورش های ایرانی است که تقریبا همیشه در کنار …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.