خانه / آشپزی / طرز تهیه خورشت کدو
خورشت کدو

طرز تهیه خورشت کدو

 خورشت کدو یکی از خورشت‌های خوشمزس که نحوه طبخ آن تقریبا شبیه خورشت بادمجونه  البته با این تفاوت که کدو برای سرخ شدن به اندازه بادمجون روغن به خودش نمیکشه و خیالمون از جهت زیادی چرب و چیلی بودنش راحته و تو طعم و مزه از خورشت بادمجون چیزی کم نداره. در ادامه با طرز تهیه این خورشت آشنا خواهید شد.

مواد لازم :

  • گوشت خورشتی          ۲۵۰ گرم
    کدو سبز                                ۴ عدد
  •  پیاز                                      ۱ عدد
  •  رب گوجه فرنگی                    ۳ قاشق غذاخوری
  •  آبغوره                                  ۳ قاشق سوپخوری
  • نمک، فلفل و زرچوبه               به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت کدو

ابتدا پیاز رو رنده یا خورد کرده و بعد با کمی روغن سرخ میکنیم.

وقتی کم کم در حال طلایی شدن بود بهش زرچوبه اضافه کرده و کمی تفتشون میدیم.

حالا رب رو هم داخل ماهیتابه میریزیم و با پیاز تفت میدیم تا رب سرخ بشه و از خامی دربیاد.

وقتی رب هم سرخ شد گوشت های خورشتی که به اندازه دلخواه خوردشون کردیم رو هم اضافه میکنیم.

حالا گوشت رو با بقیه مواد تفت میدیم تا تغییر رنگ بده

در نهایت حدود ۲ لیوان آب به گوشت ها اضافه کرده و وقتی آب جوش اومد در قابلمه رو میبندیم و اجازه میدیم تا گوشت ها بپزن.

تا گوشت ها بپزن کدو ها رو سرخ میکنیم. در صورتی که پوست کدوها خوب بود احتیاجی نیست که پوستشون رو بکنیم.

وقتی گوشت ها پختن به خورشت نمک، فلفل و آبغوره اضافه میکنیم. مقدار آبغوره بستگی به سلیقه خودتون داره و میتونین کمتر یا زیادتر بریزینش.

حالا کدوهای سرخ شده رو هم به خورشت اضافه کرده و بهشون اجازه میدیم تا با بقیه مواد بپزن تا مزه ها به خورد هم بره.

هر چقدر این خورشت جاافتاده تر و تنگ آب تر باشه لذیذ تره پس بهتره  بذارین تا خوب آبشو بکشه و غلیظ بشه.

حالا خورشت کدو خوشمزه ما آماده است میتونیم همراه برنج سروش کنیم.

درباره ی Admin

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه خورشت کنگر

طرز تهیه خورشت کنگر خوشمزه و مجلسی

خورشت کنگر یکی از خورش های سنتی و بسیار پر فایده ایرانی است. این خورش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.