خانه / آشپزی / طرز تهیه خورشت لوبیا سبز خوشمزه و مجلسی
خوزشت لوبیا سبز

طرز تهیه خورشت لوبیا سبز خوشمزه و مجلسی

خورشت لوبیا سبز یکی از انواع خورش های خوشمزه ایرانی است که طرفداران خاص خودش را دارد.

این خورشت علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد به دلیل وجود سبزیجات مقوی مانند لوبیا سبز برای بدن نیز بسیار مفید است.

خورش لوبیا سبز به صورت متداول با گوشت قرمز طبخ می شود ولی می توان آنرا با گوشت های سفید مانند مرغ و بوقلمون هم تهیه کرد.در ادامه با طرز تهیه این خورشت آشنا خواهید شد.

مواد لازم :

  • لوبیا سبز                                    ۴۰۰ گرم
  • گوشت خورشتی                          ۴۰۰ گرم
  • سیر                                           ۳ حبه
  • پیاز بزرگ                                     ۱ عدد
  • روغن مایع و آبلیمو                        به اندازه کافی
  • رب گوجه فرنگی                          ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه          به اندازه کافی

طرز تهیه خورش لوبیا سبز

ابتدا سیر و پیاز را به صورت ریز خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخلش بریزید.

پس از اینکه روغن داغ شد سیر و پیاز خرد را شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا سیر و پیاز نرم شوند.

سپس مقداری زردچوبه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا مواد یکدست شوند.

گوشت خورشتی را پس از شستشو به صورت قیمه ای خرد کنید و به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید.

تفت دادن را ادامه دهید تا گوشت سرخ شود و رنگش تغییر کند.

بعد چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا گوشت به طور کامل بپزد.

پس از اینکه گوشت کمی نرم شد رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری آبلیمو به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید گوشت به طور کامل بپزد.

 یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخلش بریزید

پس از اینکه روغن داغ شد لوبیاهایی را که قبلا شسته و خرد کرئه‌اید  را در روغن تفت دهید تا کمی سرخ شوند.

سپس آنرا به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به خورش اضافه کنید و اجازه دهید آب خورش کمتر شود و روغن بیندازد.

پس از اینکه خورش به طور کامل آماده شد آنرا به همراه برنج سرو کنید.

درباره ی Admin

مطلب پیشنهادی

خورشت مرغ

طرز تهیه خورشت مرغ خوشمزه و مجلسی

خورشت مرغ یکی از مرسوم ترین خورش های ایرانی است که تقریبا همیشه در کنار …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.