خانه / آشپزی / پودینگ موزی ، مواد لازم و طرز تهیه آن
پودینگ موزی

پودینگ موزی ، مواد لازم و طرز تهیه آن

پودینگ موزی یک دسر بسیار خوشمزه است که به راحتی می‌توانید آن را تهیه و سرو کنید. برای خوشمزه‌تر شدن این دسر می‌توانید از بیسکوییت خرد شده هم در لایه‌های آن استفاده کنید. ترکیب خامه، پودینگ، موز و بیسکوییت یک دسر شگفت انگیز را برای شما به ارمغان می‌آورد.

مواد لازم :

شیر (کم چرب)                                           ۲ پیمانه
تخم مرغ (زرده)                                           ۳ عدد
شکر                                                        ۱/۳ پیمانه
نشاسته ذرت                                            ۳ قاشق غذا خوری
موز رسیده نازک ورقه شده                           ۴ عدد
بیسکویت خرد شده برای سرو کردن              به مقدار لازم
خامه زده شده زده شده برای سرو کردن        به مقدار لازم
نمک                                                       به مقدار لازم

طرز تهیه پودینگ موزی

۱-در یک قابلمه بزرگی تا ارتفاع ۵ سانتی‌متر آب بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید. یک پیرکس که طولی به اندازه قابلمه‌تان داشته باشد انتخاب کنید سپس در آن شیر، زرده تخم‌مرغ، شکر، نشاسته ذرت و کمی نمک را با هم زن مخلوط کنید تا یک دست شود.
۲-ظرف پیرکس را روی قابلمه آب جوش قرار داده و مواد را هم بزنید تا قوام بیاید، پس از ۱۰ دقیقه آن را از روی حرارت بردارید.
۳- موز‌ها را بین ۶ کاسه ۱۰ سانتی‌متری تقسیم کنید ( یا از یک ظرف ۱.۵ لیتری استفاده کنید). مخلوط پودینگ داغ را روی موز‌ها بریزید. روی آن را صاف کرده و موزها را غوطه ور کنید. روی آن را با نایلون یا سلفون پوشانده و  به مدت ۱ ساعت یا ۱ شب در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
۴- در صورت تمایل آن را با بیسکویت خرد شده و خامه زده شده تزئین کنید.

درباره ی Admin

مطلب پیشنهادی

تهیه سمنو

طرز تهیه سمنو در منزل

سمنو یکی  از خوراکی های شیرینی است که از مخلوط جوانه گندم و آرد تهیه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.