خانه / آشپزی / طرز تهیه بورک مرغ با خمیر یوفکا
بورک مرغ با خمیر یوفکا

طرز تهیه بورک مرغ با خمیر یوفکا

بورک مرغ با خمیر یوفکا جزو غذای ملل – ترکی میباشد . این غذا را می‌توانید  در وعده نهار – میان وعده – شام – پیش غذا – سرو کنید  در این بخش از سایت روزاندیش با طرز تهیه این غذا آشنا خواهید شد..

مواد لازم:

خمیر یوفکا مستطیلی :                        به تعداد لازم
سینه مرغ خرد شده                            :۴۰۰ گرم
فلفل دلمه خرد شده :                          ۱ عدد
گوجه فرنگی خرد شده :                     ۲ عدد
پنیر پیتزا:                                          ۲۰۰ گرم
جعفری خردشده :                               ۴ قاشق سوپ خوری
روغن :                                               به میزان کافی
پیاز :                                                 یک عدد
نمک و زرد چوبه:                              به میزان کافی
شیر                                                  :۱/۳ پیمانه
تخم مرغ :                                       یک عددبورک مرغ با یوفکا

بورک مرغ با یوفکا

طرز تهیه بورک مرغ با خمیر یوفکا

سینه مرغ را به قطعات کوچک خرد کرده و با پیاز ، نمک و زردچوبه  در مقدار کمی روغن  تفت داده تا مرغ پخته شود .سپس فلفل دلمه ای وگوجه فرنگی را اضافه کرده وکمی تفت داده ،  در نهایت جعفری را به مخلوط اضافه می کنیم.

تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط می کنیم . بعد از اینکه مواد کمی سرد شد ، یک ورق از یوفکا را پهن کرده و سطح آن را توسط قلم مو با مخلوطی از تخم مرغ و شیر مرطوب می کنیم ،

مقداری از مواد را روی خمیر بریزید و کمی پنیر به آن اضافه کنید. ابتدا کناره‌های خمیر را جمع کرده و شروع به رول کردن نمایید. جمع کردن کناره‌های خمیر به سمت داخل باعث می‌شود هنگام سرخ کردن بورک، مواد داخل آن بیرون نریزند.

 رول های آماده را در روغن سرخ کرده و یا کمی کره روی آن بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه قرار داده تا سطح خمیر طلایی شود .

درباره ی Admin

مطلب پیشنهادی

خوزشت لوبیا سبز

طرز تهیه خورشت لوبیا سبز خوشمزه و مجلسی

خورشت لوبیا سبز یکی از انواع خورش های خوشمزه ایرانی است که طرفداران خاص خودش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.