خانه / آشپزی / طرز تهیه لواشک آلبالو
لواشک آلبالو

طرز تهیه لواشک آلبالو

لواشک آلبالو  یکی از خوشمزه ترین انواع لواشک‌ خانگی است. برای تهیه لواشک آلبالو باید آلبالو را با نمک پخته و عصاره آن را زیر آفتاب خشک کنید.
درست‌کردن لواشک خانگی کاری بسیار آسان و لذت‌بخش است. است. کافی است کمتر از یک ساعت وقت صرف کرده و انواع لواشک‌هارا تهیه کنید.

مواد لازم :

آلبالو:           ۱ کیلو گرم

نمک             به میزان لاز

 

طرز تهیه لواشک آلبالو خانگی:

  1.  ابتدا آلبالو‌ها را بشویید و داخل قابلمه ریخته و همانطور که خیس هستند، روی آن‌ها نمک بپاشید.
  2. آلبالوهای نمک‌پاشی‌شده را روی شعله بگذارید تا پخته شوند.
  3. وقتی آلبالوها پخته شدند، شعله را خاموش کرده و اجازه دهید کمی خنک شوند.
  4. آلبالوها را فشار داده و از صافی رد کنید.
  5. حالا یک نایلون یا سلفون کف سینی پهن کرده و مایه لواشک  را به صورت یک‌نواخت داخل آن بریزید.
  6. سینی را جلوی آفتاب بگذارید تا لواشک خشک شود.
  7. حدودا ۲ روز طول می‌کشد تا لواشک خشک و آماده خوردن شود.

درباره ی Admin

مطلب پیشنهادی

دمنوش سیب

دمنوش سیب ، طرز تهیه و خواص آن

دمنوش سیب یکی از انواع دمنوش گیاهی است که با استفاده از تکه‌های سیب، دارچین و …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.