خانه / آشپزی / طرز تهیه پیراشکی گوشت و سیب زمینی
گوشت و سیب زمینی

طرز تهیه پیراشکی گوشت و سیب زمینی

پیراشکی گوشت و سیب زمینی غذای خوشمزهای است که شما می‌توانید آن را در وعده ناهار و شام سرو کنید .در ادامه با طرز تهیه این غذا آشنا خواهید شد.

مواد لازم:

سیب زمینی آب پز :        سه عدد
گوشت چرخ کرده :         ۲۵۰ گرم
تخم مرغ :                      یک عدد
پیاز :                              یک عدد
روغن و زرد چوبه :        به مقدار لازم
کره                               :۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه :         کمی
آرد سوخاری :                مقداری

طرز تهیه پیراشکی گوشت و سیب زمینی

سیب زمینی های آب پز را پوست بکنید و با رنده ریز رنده کنید.
بعد به آن نمک و فلفل اضافه کنید تا خمیر سیب زمینی آماده شود
.گوشت چرخ کرده را با پیاز در کمی روغن تفت دهید تا آب گوشت بخار شود .
بعد از بخار شدن آب گوشت نمک وفلفل سیاه و زرد چوبه را به آن بیفزایید و با حرارت ملایم گوشت را سرخ کنید.
 از خمیر سیب زمینی به اندازه یک توپ کوچک بردارید و در کف دست پهن کنید.
در وسط آن به اندازه یک قاشق چایخوری از مایه گوشت بگذارید و خمیر را مجددا به شکل توپ در آورید.
 توپ های خمیر سیب زمینی را به تخم مرغ زده و درون یک ظرف کم عمق که از قبل چرب کرده اید بچینید.
سپس روی آنها را آرد سوخاری بپاشید.
 ظرف را در فر ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید و بعد از آن ظرف را ۵ دقیقه از بالا حرارت دهید تا روی پیراشکی ها طلایی شود.

درباره ی Admin

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه سمبوسه

طرز تهیه سمبوسه سنتی و خوشمزه

سمبوسه یک غذای محبوب جنوبی است که طعم و مزه تند و لذیذی دارد. این …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.